Yatak

İşbir Boss Visco Star Akıllı Yaysız Yatak

BOSS

Yeni Nesil Viscostar Akıllı Yatak


Evtalya Mobilya Yatak ve Uyku Merkezinden İşbir Boss Yatak ve Tüm İşbir Yatak modelleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Viscostar Tencel Kumaş Nedir?

Tencel iplikleriyle üretilmiş kumaşındaki İşbir Cool & Dry teknolojisiyle nemi en iyi şekilde transfer eder. Kullanım boyunca vücut için ideal uyku iklimini oluşturur. İpeksi dokunma hissi verir. Kolay deforme olmaz. Yatak kumaşı yıkamalara karşı mukavemetlidir ve uzun süre kumaş parlaklığını korur.

Lateksit Super Soft Katman Nedir?

Esneme özelliği sayesinde vücuda uyum sağlar. Kullanıcısına herhangi bir sarmalama hissi vermeden süngerin yatak konforunu deneyimlemenize yardımcı olur. Kan dolaşımını rahatlatır, istemsiz dönüşleri azaltır.

Viscostar Aeromax Konfor Katmanı Nedir?

Gözenekli yapısıyla yüksek hava geçirgenliğine sahip yeni nesil bir ViscoStar malzemedir. Vücudun ergonomisine mükemmel uyum sağlayarak kullanıcısına rahatlatan bir sarma hissi yaşatır.
Kan dolaşımını rahatlatır, istemsiz dönüşleri azaltır. Bir noktasındaki hareket diğer noktada hissedilmez. Eşler birbirilerinin gece boyunca dönüşlerinden etkilenmez.

İşbir Ergopedic Katman Nedir?

Özel yapısı sayesinde omuz, kalça ve ayak bölgesinde farklı sertlikler yaratır. Omuz ve bacak bölgesine vücudun diğer noktalarına oranla daha yumuşak, kalça ve bel bölgelerine ise daha sert bir hissiyat sağlar. Vücut ağırlığını yatak yüzeyine dengeli biçimde dağıtır.

Viscostar 7Zone Adaptive Destek Katmanı Nedir?

Özel kesimi sayesinde vücudun tüm basınç noktalarına tam uyum sağlar. Omurgayı hizalamaya yardımcı olur. Tasarımı sayesinde hava dolaşımını maksimize eder ve uyku için ideal iklimin oluşmasına yardımcı olur.

İşbir Yatak Evtalya Uyku Merkezi’nde yatak katmanlarını inceleyebilirsiniz!..

İşbir Boss Yatak Kaliteli bir uyku deneyimi yaşamak isteyenler için tasarlandı.

İşbir’in özel tasarım ErgoPedic katmanı, vücut ağırlığını yatak yüzeyine dengeli biçimde dağıtır. Omuz ve bacak bölgesine yumuşak, kalça ve bel bölgelerine ise daha sert bir hissiyat sağlayarak beli destekler.

Üst yüzeyinde kullanılan Lateksit Super Soft Katmanı, kullanıcısına kuş tüyü yumuşaklığında bir uyku zemini sunar. Kan akışının rahat devam etmesini sağlar. Yeni nesil ViscoStar Aeromax Konfor Katmanı vücudun ergonomisine mükemmel uyum sağlar, derin ve kesintisiz bir uyku deneyimi yaşamanıza yardımcı olur.

Yatak yüksekliği 30 cm’dir(±1 cm).

Garanti Süresi 2-8 Yıl Limitli Garanti Kapsamındadır.

İçerisinde yer alan destek katmanı, özel kesimi sayesinde baş, omuz, sırt, bel ve kalça gibi farklı ağırlık noktalarına tam uyum sağlar, omurganızın doğru pozisyonda kalmasına yardımcı olur.

Kumaşındaki Tencel iplikler ipeksi bir tuşeye sahiptir. Nemi en iyi şekilde transfer eder, ideal uyku iklimini oluşturur. Yıkamalara karşı mukavemetlidir, uzun süre kumaş parlaklığını korur.

Viscostar Aeromax

7 Zone’lu Destek Katmanı

Alt Kılıf Kaydırmaz Kumaş

Ergopedic Katman

Yıkanabilir Üst Kılıf

Tek Yönlü

Hygiene+ Dolgu Malzemesi

Terletmeyen Hava Dolaşımı


İşbir Yatak Viscostar Viscoelastik Akıllı Yataklar

Basınç İndirgeyici Özellik

ViscoStar’ın ana maddesi olan viskoelastik malzeme, milyarlarca mikroskobik hücre içermektedir. ViscoStar malzeme moleküllerin sahip olduğu hareket yeteneği sayesinde vücudun basınç noktalarına en iyi şekilde uyum sağlar.

Nasa Uzay Teknolojisi

Dünyada gelişmekte olan teknolojileri yatak sektörü ve uyku sağlığı alanlarına taşıyan İşbir Yatak, geliştirdiği yatakların üst yüzeylerinde kendi tescilli markası ViscoStar Konfor Katmanını kullanmaktadır.

Akıllı Yatak

ViscoStar malzeme, kullanıcının vücut ısısı ve basıncıyla hareketlenir. Bu hareketlenme, yatak vücudun şekline ve yapısına göre ergonomik hale gelene kadar devam eder.

Ekstra Hava Sirkülasyonu

Gece boyunca oluşan istemsiz dönme hareketlerini azaltır. Açık hücreli yapısı sayesinde gece boyunca maksimum hava sirkülasyonu sağlar. Böylelikle derin ve kesintisiz bir uyku deneyimi yaşamanıza ve sabahları daha dinlenmiş şekilde uyanmanıza yardımcı olur.

Omurga Dostu

Esnek ve basınç indirgeyici yapısı sayesinde omurganın gün içerisindeki doğal duruşunun gece boyunca devam etmesine yardımcı olur, vücuttaki kan dolaşımının gece boyunca sağlıkla devam etmesini sağlar.

Eşler Mutlu

Bir noktadaki hareket diğer noktada hissedilmez ve eşler gece boyunca yaşadıkları istemsiz dönüşleri hissetmezler. Gece boyunca oluşabilecek istemsiz dönüşlerde ses yapmaz. Sessiz bir uyku deneyimi sunar.


Viscostar Akıllı Yataklar

Esnek ve basınç indirgeyici yapısı sayesinde omurganın gün içerisindeki doğal duruşunun gece boyunca devam etmesini, vücuttaki kan dolaşımının rahatlıkla sürmesini sağlar. ViscoStar yatakların ana maddesi olan viskoelastik malzeme, milyarlarca mikroskobik hücre içermektedir. ViscoStar malzeme moleküllerin sahip olduğu hareket yeteneği sayesinde vücudun basınç noktalarına en iyi şekilde uyum sağlar.

İşbir ViscoStar Comfort Akıllı Yaysız Yatak
İşbir Comfort Yatak ViscoStar Akıllı Yaysız Yatak Evtalya Mobilya Yatak ve Uyku …
İşbir 100 Plus Yüksek Yoğunluklu ViscoStar Akıllı Yatak
İşbir 100 Plus Yatak Yüksek Yoğunluklu ViscoStar Akıllı Yatak Evtalya Mobilya Yatak …
evtalyablog

En Yeniler

İşbir ViscoStar Comfort Akıllı Yaysız Yatak

İşbir Comfort Yatak ViscoStar Akıllı Yaysız Yatak Evtalya Mobilya Yatak ve Uyku Merkezinden İşbir Comfort…

2 yıl ago

İşbir 100 Plus Yüksek Yoğunluklu ViscoStar Akıllı Yatak

İşbir 100 Plus Yatak Yüksek Yoğunluklu ViscoStar Akıllı Yatak Evtalya Mobilya Yatak ve Uyku Merkezinden…

2 yıl ago

İşbir Yatak Baza Genç Set Kampanyası

Gençlere Özel Uykular Yatak Baza Başlık Set 3990TL Yatak Uzmanı İşbir Yatak’tan gençlere ve genç…

2 yıl ago

Antalya Mobilya Teslimatı: Loft Yatak Odası, Loft Koltuk Takımı, Ünite

Antalya Mobilya Mağazamızdan teslim edilen Loft Yatak Odası, Loft Koltuk Takımı, Loft TV Ünitesi ve…

4 yıl ago

Yatak Özellikleri, Kaz Tüyü Yatak, Yatak Yay Sistemleri

Rahat bir uyku için en önemli gereksinimlerinden biri yatak özellikleri ve buna bağlı yatak seçimidir.…

4 yıl ago

İyi Bir Uykunun Altın Kuralları

Güne sağlıklı ve enerji dolu bir başlangıç yapabilmenin en önemli şartlarından biri rahat ve kaliteli…

4 yıl ago