İşbir Yatak

İşbir Yatak

Evtalya Uyku Merkezi

Kalite ve müşteri odaklı marka ve ürün konumlandırılması doğrultusunda İşbir Yatak, ürettiği üstün teknoloji yataklar ile sağlığına ve konforuna önem verenlerin birinci tercihidir.

Rakiplerinden farklı kullandığı “açık hücreli visko teknolojisi”, sadece İşbir için Türk mühendisleri tarafından üretilen “polimer yay teknolojisi”, tüm yataklarda kullanılan lisanslı “Quallofil Allerban” teknolojisi, yatakların lavanta kokmasını, anti-stress etkisine sahip olmasını sağlayan özel “nano teknoloji” ile üretilmiş yatak kumaşları, atsaçı yatak, hindistan cevizi özlü yatak, sporcular için özel nem tutmayan yatak gibi yeniliklerle her anlamda ve her zaman pazarda yatak modasının öncüsü olmuştur.

İşbir Yatak, İşbir Sünger Sanayi A.Ş.’nin toplam cirosunun %35 ini üretir.

İşbir Yatak ürünleri yurtdışında “İşbir Bedding” adı ile 25 ülkede satılmaktadır.

1968 yılında kurulan İşbir Holding aileye bağlı tüm şirketleri ile toplam 350.000 mlik üretim tesislerinde faaliyetlerine devam ediyor. İşbir Holding ailesine bağlı şirketler: İşbir Sentetik Dokuma San. A.Ş., İşbir Pazarlama ve İhracat A.Ş. ve İşbir Sünger Sanayi A.Ş. çatısı altında İşbir Yatak.

İşbir Yatak, İşbir Holding’in en genç yatırımıdır. Aslen hammadde üreticisi Holding’in tüketici ile buluşan tek şirketidir.

Dünyada gelişen teknolojiyi sektöre adapte etme misyonu doğrultusunda 1999 yılından bu güne İşbir Sünger San. A.Ş.’nin sahip olduğu bilgi birikimini ve tecrübeyi, teknolojinin, sağlık ve uyku konforu için kullanımı felsefesi ile yatak sektörüne aktarmaktadır. Oldukça fazla oyuncusu olan ve son yıllarda çok dinamikleşen yatak pazarının oluşmasında söz sahibi olan İşbir Yatak, A+, A- müşteri grubunda pazar lideridir.

İŞBİR SÜNGER SANAYİ AŞ :

Türkiye’nin önde gelen esnek poliüretan sünger ve yatak üretim sektöründeki marka değerini ve pazar payını daha ileri taşımak ve bu süreçte; insan odaklı bir yaklaşımla çalışanlarımızın ekip ruhu içerisinde, iş sağlığı ve güvenliği konularında eğitimlerini sağlayarak mevzuata uygun çalışma ortamlarının hazırlanmasıdır.

Yasal zorunlulukları ve kurulmuş olan yönetim sistemleri gerekliliklerini tüm çalışanlarımızın katılımı ile yerine getirilmesi ve sürekli iyileştirmenin sağlanmasıdır.

Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak üzere geri bildirimlerini tüm erişim kanalları ile alınması, tarafsız olarak en hızlı şekilde cevaplanması, ürün ve hizmet kalitemizin iyileştirilmesinde kullanılarak müşteri memnuniyetine çevrilmesidir.

Çevre üzerindeki olumsuz etkileri en aza indirgemek için; çalışanlarımızım eğitimlerle bilinçlendirilmesi, kaynakların etkin ve verimli kullanılması, doğayla dost üretim ve arge çalışmalarının yapılmasıdır.

ISPA – Uluslararası Uyku Ürünleri Birliği

1915′teki kuruluşundan bu yana Uluslararası Uyku Ürünleri Birliği (ISPA – International Sleep Products Association) yatak endüstrisini siyaset üretimi, halkla ilişkiler ve eğitim insiyatifleriyle desteklemeye adamıştır. Yatak endüstrisinin tamamını ticari, sağlık, güvenlik ve çevre alanlarında temsil edecek şekilde büyümüştür ve uyku ürünleri endüstrisine olumlu bir imaj sağlamaya hizmet eder.

http://www.sleepproducts.org/

Ödüle layık gören başta müşterilerimiz olmak üzere herkese teşekkürlerimizle…

İşbir Holding ailesi, 50 yılı aşkın süredir insanlığa kaliteli bir yaşam sunma adına kenetlenmiş, bu amacı kendine yol haritası yapmış bir takım aslında. Attığımız her adımda çağın gerisinde kalmamak için çaba sarf ettik, etmeye de devam ediyoruz. Her zaman dünyayı, dünyada kullanılan teknolojiyi yakından takip ettik. Ürünlerimizde, vizyonumuzda ve amaçlarımızda son teknolojinin yanı sıra sektöre katkısı olacak yeniliklere el atmakta hiç tereddüt etmedik. Biz İşbir Yatak olarak, başından beri tüketicimize yalnızca doğru ürünleri sunmakla yetinmeyip, onları bilinçlendirmeyi de görev gibi benimsedik. Bugün aldığımız bu ödül ile de doğru yolda olduğumuzu bir kez daha görmüş olduk. Özetle heyecanlı, gururlu ve yeni başarılar için de çalışma azmi ile doluyuz…

Metin Gültepe
İşbir Sünger San. A.Ş. CEO

(Finansbank, Capital ve Ekonomist dergilerinin Anadolu’daki şirketlere özel düzenlediği ve bu yıl 5′incisi gerçekleştirilen “Anadolu Markaları” yarışmasında “Büyük İşletmeler İmalat” kategorisinde ikincilik ödülünü alırken yaptığı konuşmadan…)

İşbir Yatak, kalitesinden ödün vermeyen, müşteri odaklı yaklaşımıyla
birçok ödüle layık görülmüştür.

Uluslararası Kalite Ödülü, AB Kalite Ödülü ve Tüketici Kalite Ödülü, Lob’in Turkey tarafından; Anadolu Markaları Ödülü, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından; Yılın En Moda Yatak Ödülü, Fashion TV tarafından verilmiştir.

2010 – 2011 – 2012 ve 2015Tüketici Kalite Ödülü

2014Yılın En İyi Şirketi

2014Dünya Kalite Ödülü

2015Yılın En Moda Yatak Ödülü

2012Uluslararası Kalite Ödülü

2009 ve 2011AB Kalite Ödülü

2015Yılın En Moda Yatak Ödülü